Ervaringen

Mede door mijn ruime werkervaring in de ondergrondse infra en mijn inzet bij speciale werkzaamheden in deze sector, heb ik sinds 2005 aan een groot aantal mooie projecten deelgenomen.

 

De basis van mijn kennis is gevormd bij Aannemingsbedrijf Van Den Heuvel BV te Heesch waar ik door de jaren heen verschillende functies beoefend heb. In 2005 begonnen als Uitvoerder in Amsterdam, doorgegroeid naar Hoofduitvoerder verantwoordelijk voor 20 tot 50 FTE in Utrecht en circa 13 jaar later als vliegende keep ingehuurd door Van Den Heuvel als Project-/Procesmanager vanuit de hoofdvestiging in Heesch.

In de jaren bij Van Den Heuvel BV ben ik betrokken geweest bij de meest uiteenlopende projecten. Veelal multidisciplinaire kabel- en leidingprojecten in binnenstedelijk gebied of grote leidingbouwprojecten. Dit voor diverse netbeheerders, gemeenten en waterschappen en zowel voor kabels, distributieleidingen als transportleidingen.

 

Mijn technische kennis van specialistische leidingtechnieken heb ik veelal opgedaan in de tijd dat ik voor VPLS (Verschuren Pipeline Service) gewerkt heb. Ik heb me daar veelal bezig gehouden met aansluiten, aanboren, repareren en afstoppen van grote transportleidingen. En een brede kennis opgebouwd in de mogelijke verbinding- en reparatietechnieken binnen de grote leidingbouw. Dit voor verschillende netbeheerders, gemeenten, waterschappen en aannemers.

LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.